Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Sprievodca výberom vibračného vajíčka

   4min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Vibračné vajíčka


Vibračné vajíčko je jednou z najuniverzálnejších erotických pomôcok vôbec. Môžete s ním masírovať erotogénne zóny, klitoris, penis, análny otvor a najčastejšie vagínu. Môže byť označované ako vibračné vajcia, alebo vibračné patróna. Tento názov závisí od ich tvaru.

Tieto vibrátory v tvare vajíčka, sú zahrnuté do sekcie diskrétnych erotických hračiek, pretože merajú priemerne 5 až 7 cm na dĺžku. Vďaka svojej veľkosti sú aj väčšinou lacnejšie, než iné sexuálne hračky a nadobúdajú vďaka tomu na popularite.

Veľa žien popisuje vibračné vajíčko ako pomôcku, ktorá im dokáže najrýchlejšie privodiť orgazmus . Vibračné vajíčko môžete používať pri análnej aj vaginálnej súloži, môžete ho používať za bežných situácií ako je beh, tanec, upratovanie obdobne ako

Venušine guličky a tiež pri partnerských i súkromných hrách podobne ako vibrátor.


Pri výbere sa odporúča zohľadniť nasledujúce faktory:







Materiál vibračného vajíčka

Výber materiálu pre vibračného vajíčka závisí od osobných preferencií a potrieb. Tu sú niektoré populárne materiály:


  • Silikón - hypoalergénny, bez zápachu a mäkký na dotyk. Dokáže sa prispôsobiť telesnej teplote.Je tiež ľahko čistiteľný a vodeodolný. Vajíčka zo silikónu patria k tým najžiadanejším.

  • Gél - vajíčka vyrobené z gélu veľmi ľahko prenáša vibrácie a výhodou je aj ich jednoduchá držba. Tento materiál je na trhu zastúpený v najmenšom počte, pokiaľ na gélové vajíčko narazíte, musíte počítať s jeho vyššou obstarávacou cenou.

  • Sklo - je ťažšie a pevnejšie ako iné materiály, čo môže poskytnúť silnejšie vibrácie . Je tiež ľahko čistiteľné a neporézne.

  • Plast - ľahký a ľahko sa čistí, ale môže mať menšiu životnosť. Vďaka platovému prevedeniu poskytuje vysokú intenzitu vibrácií. Plastové vajíčka sú na dotyk tvrdé a nie úplne príjemné. Nespornou výhodou bude nízka obstarávacia cena.

  • Kov - ťažký a pevný, čo poskytuje silné vibrácie, kovové vajíčko ale môže byť tvrdé na dotyk.


Odporúčame zvážiť svoje osobné preferencie a potreby pri výbere materiálu.






Vibrácie

Vibračné vajíčka poskytujú rôzne typy vibrácií. Navoliť si tiež môžete požadovanú rýchlosť. Počet vibrácií a ďalších programov sa odvíja od obstarávacej ceny. V tomto prípade určite platí čím viac, tým lepšie.


  • Vibrácie pulzujúce - jedná sa o krátke pulzné vibrácie. Tieto vibrácie sa striedajú v pravidelných intervaloch medzi intenzívnejšou a menej intenzívnou vibráciou. Tieto typy vibrácií môžu pomôcť stimulovať celé telo a vytvárať rôzne typy pocitov, ako sú vlny, pulzy a kolísanie.

  • Vibrácie eskalujúce – rozbeh je pomalý, avšak rýchlosť sa v závislosti od času zvyšuje

  • Vibrácia rázových vĺn - jedná sa o kombináciu klasickej a pulznej vibrácie.






Ovládanie

Žiadne vajíčko nemá ovládač priamo na svojom tele, ale na samostatnom ovládači. Vaginálne vajíčka sú s ovládačom spojené káblom alebo drahšie typy sú bezdrôtové na diaľkové ovládanie.


  • Bezdrôtové sú fajn, sú tiché as dobrým dosahom, pokojne môžu byť aj diaľkovo riadené na telefón, teda ovládané telefónom alebo nabíjací a dobíjací na usb. Pre mužov je manipulácia s ozdobným ovládačom ako napríklad motýlik a diaľkové riadenie partnerky príjemnou hrou.

  • Ovládanie s káblom je menej poruchové. Avšak pri divokejších sexuálnych hrátkach sa vám drôt bude motať medzi telami. V zápale sexu hrozí aj vytrhnutie kabelku z vajíčka či ovládača (pri prerušení kontaktu s ovládačom, prestane vajíčko vibrovať).








Je potrebné, aby bolo vibračné vajíčko vodotesné?

Môžu byť vodotesná, ale nie je to nutné. Záleží na tom, ako ho budete používať. Pokiaľ ho budete používať iba vonku alebo v suchom prostredí, nie je vodotesnosť nutná. Pokiaľ ho však budete používať vo vani alebo sprche, je vodotesnosť výhodou . Uistite sa, že si pred kúpou prečítate popis produktu, aby ste zistili, či je vodotesné alebo nie.






Ako používať vibračné vajíčka? Nie sú iba do otvorov!

"Vajcia lásky" sú univerzálna sexuálna hračka, ktorá môže byť použitá mužmi a ženami. Spočiatku, bola vytvorená pre vonkajšiu stimuláciu erotogénnych zón.


  • Vaginálne - vkladajú sa do pošvy ako tampón.

  • Análne - análne prenikanie je stále častejšie, stimulujte sa iba v zadočku, alebo zároveň aj vo vagíne dvojitým vajíčkom.

  • Stimulácia klitorisu - držte milostné vajíčko proti klitorisu a zapnite vibrácie na max.

  • Stimulácia bradaviek - bradavky sú veľmi citlivé miesta, stimulujte ich a zažijete úplne nové pocity.







Je potrebné, aby bolo vibračné vajíčko vodotesné?

Vibračné vajíčka môžu byť vodotesné, ale nie je to nutné. Záleží na tom, ako ho budete používať. Pokiaľ ho budete používať iba vonku alebo v suchom prostredí, nie je vodotesnosť nutná. Pokiaľ ho však budete používať vo vani alebo sprche, je vodotesnosť výhodou . Uistite sa, že si pred kúpou prečítate popis produktu, aby ste zistili, či je vodotesné alebo nie.


09.04.2023, zdroj: bemom.sk, autor: redakcia  


Návrat hore