Nákupný košík
Cena spolu:  
0.00 €
Sprievodca výberom vákuovej pumpy pre ženy

   2min.
   bemom.sk
   redakcia
   zdielať

Vákuové pumpy pre ženy


Keď sa povie vákuová pumpa , väčšina z nás si asi na prvom predstaví erotickú pomôcku určenú predovšetkým pre pánov . S mužmi máme skrátka túto „hračku“ zafixovanú viac, než s dámami. Avšak aj ženy majú svoje špecifické vákuové pumpy na vagínu, klitoris aj bradavky.

Taká pumpa, ako si asi dokážete predstaviť, vytvára podtlak v intímnych partiách, ktoré sú vďaka tomu citlivejšie, prekrvenejšie a čiastočne aj väčšie.







Ako vákuová pumpa funguje?

Vákuová pumpa využíva princíp podtlaku, ktorý zvyšuje prekrvenie, a teda celkovú citlivosť celej oblasti umiestnenej v podtlakovom valci. Prekrvenie trvá počas stimulácie a chvíľu po nej, nemá dlhodobý efekt. O to častejšie ju ale môžete využívať! Na princípe prekrvenia pracuje aj mnoho alternatívnych medicínskych metód, ide o úplne prirodzenú a zdravú stimuláciu pri dodržaní jediného a hlavného pravidla: nepoužívať pumpu cez bolesť.

Vákuovú pumpu je možné použiť ako erotickú pomôcku priamo na dosiahnutie orgazmu alebo ako súčasť predohry, kedy vákuová pumpa pomôže žene zvýšiť citlivosť a intenzitu orgazmu počas sexu.


Vákuové pumpy na prsia a bradavky

Vákuové pumpy na prsia sa vyrábajú v single prevedení, teda len jedného podtlakového valca, av párovom. Párové modely stimulujú obe prsia či bradavky zároveň, zatiaľ čo single variant umožňuje hrátky s druhým prsníkom. Stimulácia bradaviek býva intenzívnejšia a často doplnená o vibrácie. Výhodou týchto púmp je nenáročnosť v obsluhe, väčšinou nechávajú možnosť mať obe ruky voľné a venovať sa partnerovi či sama sebe na iných partiách.


Vákuové pumpy na vagínu a klitoris

Základným kritériom je veľkosť, pretože každá vagína je iná. Zmerajte vagínu, aby vám vyšla veľkosť pokrývajúca celú vagínu. V prípade nedostatočnej veľkosti sa nemusí dariť dostatočný vákuový podtlak. Druhou dôležitou vlastnosťou je samotný sací výkon.
Pre začiatok môže stačiť slabší, ale všeobecne je výhodnejšie zvoliť model s vyšším sacím výkonom. Vyšší podtlak totiž znamená väčšie prúdenie krvi, a tým aj vzrušenie.

Je dôležitý materiál? Áno, a to konkrétne v časti, ktorá bude v priamom styku s vašou vagínou. Silikón bude príjemnejší ako lacnejšie plasty a uľahčí hermetické prepojenie, teda poriadny prícuc. Ďalšími variantmi sú PVC a vinyl. Dôležité je tiež hľadisko čistenia , pokiaľ nemožno pumpu dostatočne a ľahko rozobrať, sťaží to jej použitie.


TIP : Viete, že niektoré modely vákuových púmp ponúkajú už v základe viacerých výmenných nástavcov? Je možné najrôznejšie nástavce tiež dokúpiť, čo treba overiť ešte pred zakúpením vybraného modelu pumpy.


Vákuové multifunkčné pumpy 2v1

Vákuové pumpy sa – rovnako ako všetko okolo nás – modernizujú, pridávajú sa do nich nové funkcie a vznikajú potom, okrem iného, ​​aj multifunkčné prístroje 2v1. Takýmto príkladom a zároveň hitom konca roku 2022 je subtílna vákuová pumpa kombinujúca v sebe – pre vákuové pumpy samozrejmý – podtlak s rafinovaným jazýčkom.

Použitie je jednoduché a nasledujúce. Pomocou základnej funkcie vákuovej pumpy - teda podtlaku - dôjde k prekrveniu vulvy a klitorisu. Potom príde na rad jazýček, ktorý poskytne stimuláciu na prekrvených a náležite citlivých miestečkoch. Jazýček je možné dokonca použiť samostatne, keď zložíte zvon z pumpy.

Návrat hore